12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZELENI PROJEKT

Nova investicija u školu u našem gradu. Evo gdje će se postaviti dizalica topline
N

Ovaj projekt potvrđuje orijentiranost Grad Đurđevca prema obnovljivim izvorima energije, povećanju energetske učinkovitosti i zaštiti okoliša ističe gradonačelnik Janči

Ne propustite

Osnovna škola Đurđevac će se već od jeseni i iduće školske godine grijati pomoću dizalice topline. Od tjedna koji je pred nama počinju i prvi radovi na ugradnji dizalice topline koja će biti smještena u postojeću kotlovnicu škole.. Ukupna procijenjena vrijednost projekta je oko 140.000 eura, a Grad Đurđevac planira projekt prijaviti na raspisane natječaje.

Grad je, podsjetimo, prethodno energetski obnovio školu pa je tako ugrađena nova stolarija, zamijenjeno krovište i postavljena termo fasada, a nedavno je izgrađena i solarna elektrana na dvorani škole pa je ovo samo nastavak provođenja zelenih projekata.

-Ovaj projekt potvrđuje orijentiranost Grad Đurđevca prema obnovljivim izvorima energije, povećanju energetske učinkovitosti i zaštiti okoliša. Osim što osiguravamo uštede u potrošnji energije proizvedene iz fosilnih goriva, osiguravamo i energetsku neovisnost naših ustanova i tvrtki o vanjskim sustavima kao i cijenama energenata koje neprekidno rastu, a na što ne možemo utjecati – ističe gradonačelnik Hrvoje Janči te dodaje da je energetska neovisnost cilj koji je zacrtan i u gradskoj strategiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Poznati su detalji

Policija otkrila detalje razbojništva u ljekarni, vlasnik je ozlijeđen i oštećen za 30 tisuća eura

Još detalja o pljački poznate koprivničke ljekarne! Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti