Nova Mazda2

22:00h
0
Mazda

Mazda je danas otkrila potpuno novu Mazdu2. Četvrti je to član Mazdine nove generacije zapanjujućeg, takozvanog ‘Kodo’ dizajna, koji krije čitavu paletu iznimno učinkovite SKYACTIV tehnologije.

Mazda2 interijer
Mazda2

Uz dobitnu kombinaciju performansi, ekonomičnosti, sigurnosti i za Mazdu svojstvenog užitka u vožnji, nova Mazda2 ima potencijal ponoviti ogromnu popularnost svojih ‘sestara’ Mazde CX-5, Mazde6 i Mazde3, kada u jesen krene u prodaju u Japanu. Dodatno razvijenom i poboljšanom tehnologijom i ergonomijom iz spomenutih vozila, najnovija Mazde trebala bi podignuti letvicu suparnicima u ključnom B-segmentu, koji u Europi predstavlja najveći dio tržišta.

S potpuno novom Mazdom2 premijerno će u Europi biti predstavljen i novi mali dizelski motor, SKYACTIV-D 1.5, zajedno sa SKYACTIV-G 1.5 benzincima. Uz SKYACTIV karoseriju, podvozje te ručne i automatske mjenjače, Mazda2 dobit će i inovativni MZD Connect sustav povezivanja u automobilu, zatim u segmentu vodeći raspon i-ACTIVSENSE tehnologija za povećanje aktivne sigurnosti te izuzetno prostranu i profinjenu unutrašnjost.

Nebrojeno puta hvaljena zbog svojih kvaliteta i izuzetne pouzdanosti, od svojeg predstavljanja 1996. do danas, Mazda2 proizvedena je i prodana u više od 2,4 milijuna primjeraka. S novom generacijom Mazda donosi još jednu uzbudljivu interpretaciju subkompaktnog automobila za vozače diljem svijeta.

izvor: auto-info.hr

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW