4.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKI INTERES POSJETITELJA

Nova TV napravila prilog o đurđevačkom muzeju, posjećeniji od muzeja u Zagrebu i Splitu
N

Prošlogodišnja brojka od 16.500 posjetitelja će ove godine vjerojatno biti premašena jer ih je samo u svibnju bilo već 3645, a od početka godine 7300. 

Ne propustite

Već treća inozemna izložba svjetski poznatih umjetnika Picassa, Chagalla i Dalija razlog je interesa mnogih medija, pa tako i Nove TV koja je ovaj vikend snimila prilog o Muzeju Grada Đurđevca koji možete pogledati na linku ispod teksta.

Ovaj posjet nije slučajan, već se dogodio s razlogom. Naime, Muzej Grada Đurđevca bilježi veliku posjećenost i budi interes ne samo domaćih već i stranih posjetitelja. Prošlogodišnja brojka od 16.500 posjetitelja će ove godine vjerojatno biti premašena jer ih je samo u svibnju bilo već 3645, a od početka godine 7300.

Muzej Grada Đurđevca u suradnji s Turističkom zajednicom, Gradom Đurđevcom, Gradskom knjižnicom i ostalim ustanovama te brojnim udrugama redovito organizira radionice, izložbe, kulturne i zabavne sadržaje u prostorijama muzeja.

– Već sad dnevno zbog izložbe Dalija u  prosjeku imamo oko 200 posjetitelja, a prihodi muzeja znatno su porasli. Osim obavljanja redovne muzejsko-galerijske djelatnosti Muzej ostvaruje značajne rezultate i sa svojim dodatnim sadržajima. Suradnja sa školama, komunikacija s medijima i prisutnost na društvenim mrežama pridonijela je znatnom porastu posjećenosti Đurđevcu- istaknula je ravnateljica Edita Janković Hapavel.

Uz ostale sadržaje uz utvrdu i unutar muzeja, Interpretacijski centar Picokijade, aktualne izložbe, koncerte, radionice, đurđevački mali muzej postao je jedan od medijski najpraćenijih muzeja u Hrvatskoj. Nadopunjuju ga i ostali sadržaji kao što je mini zoo Hrvatska Sahara s našim najpoznatijim stanovnicima – devama i bogata gastro ponuda u Restoranu i pivnici Stari grad.

Muzej s tek dvije muzejske djelatnice u gradu od 8000 stanovnika posjećeniji od onih u Splitu i Zagrebu

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×