19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Napokon dočekali

Novi asfalt spojio našu sa susjednom županijom, župani: Ovo je tek jedan od brojnih budućih projekata!
N

Ovime je ostvaren tek jedan od brojnih zajedničkih ciljeva koje dvije županije planiraju u budućem razdoblju - rekli su župani Koren i Marušić. 

Ne propustite

Sokolovačko Široko Selo i Gornji Križ u općini Zrinski Topolovac povezani su novim asfaltom u dužini 1,5 kilometra. Projekt je to vrijedan oko 230.000 eura, a spojio je modernijom dionicom dvije susjedne županije Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku.

S otvorenja nove dionice // Foto: Kckž

Radi se o lokalnoj županijskoj cesti LC26083. Radovi su provedeni na temelju sporazuma o zajedničkom sufinanciranju radova između Općine Sokolovac i Županijske uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije u postotnom omjeru 50:50.

Otvorenju ceste prisustvovali su župani Darko Koren i Marko Marušić, sa suradnicima te načelnik općine Sokolovac Vlado Bakšaj i načelnica Općine Zrinski Toplovac Jasna Mikles Horvat, glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, mještani i brojni uzvanici.

– Sretni smo i zadovoljni što je ova cesta koja povezuje dvije prijateljske županije unaprjeđena i modernizirana. Ovime je ostvaren tek jedan od brojnih zajedničkih ciljeva koje dvije županije planiraju u budućem razdoblju – rekli su župani Koren i Marušić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×