24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi dječji vrtić u Kampusu spreman tijekom rujna
N

Ne propustite

U Kampusu je započela sanacija prostorija / arhivska fotografija Glasa PodravineRoditelji djece jasličke i vrtićke dobi, koja nisu uspjela dobiti mjesto u nekom od postojećih gradskih vrtića, mogu barem malo odahnuti jer se na prostoru Kampusa ubrzano uređuje adekvatan prostor za nove četiri grupe, čime bi sva djeca trebala biti zbrinuta.

– Točan datum završetka radova u ovom trenutku nije poznat, no roditeljima poručujem da će krajem kolovoza primiti obavijest kada i gdje mogu dovesti djecu na njihov prvi vrtićki odnosno jasličarski dan, rekao je gradonačelnik Mršić. Prema prvim informacijama, vrtić bi trebao profunkcionirati tijekom rujna.

Jedan od objekata u bivšoj koprivničkoj vojarni odnosno sveučilišnom kampusu Grad trenutno preuređuje za prihvat vrtićkih skupina, no navedeni prostor moći će se, shodno potrebama u budućnosti, prilagoditi za prihvat osnovnoškolske djece, u predavaonu ili za sličan odgojno-obrazovni proces.

 

Odluka da dio vrtićkog kapaciteta bude u Kampusu ne treba čuditi jer, prema riječima gradonačelnika, Grad unaprijed računa s mogućnošću da uslugu koriste i mladi roditelji-predavači te profesori koji će raditi na budućim fakultetima.
Cijena vrtića od 500 kuna, koliko u Koprivnici za prvo dijete plaćaju roditelji, i dalje je jedna od najnižih u Hrvatskoj. (gg / Glas Podravine)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan na cestama

ZNAMO LI VOZITI? Tri prometne zbog istog razloga, jedan vozač bježao pa ga policija pronašla

Četiri prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata, javila je podravsko-prigorska policija. Srećom, sve su imale materijalne posljedice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×