12.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Osvježenje linije

Novi Expert – korak ispred svog vremena
N

Ne propustite

Iako Peugeot ima manje iskustva od ostalih proizvođača u segmentu gospodarskih vozila, nakon deset godina konačno je osvježena linija Expert. Na prvi pogled vrlo robusnog, no ipak modernog dizajna i zavodljivog karaktera daje dojam da se radi o vozilu koje je korak ispred svog vremena.

Modularna platforma EMP2 omogućila je izradu tri izvedbe vozila u različitim duljinama od 4,50m do 5,50m. Visina vozila je tek 1,90m što omogućava veliku stabilnost i prilagodbu gradskim ulicama.

– Nova platforma modela Peugeot EXPERT omogućila nam je da mu damo izvrsne proporcije i da ga ukrasimo stilskim obilježjima osobnih vozila marke, uz robusnost kakva se očekuje za gospodarsko vozilo – riječi su Keitha Rydera, voditelja dizajna za Peugeot EXPERT

Osim furgon izvedbe od 5,5m dostupna je i kombi izvedba od s do 9 mjesta i 1300 litara ili 4900 litara obujma prtljažnika zahvaljujući sjedalima u drugom i trećem redu koja je moguće u potpunosti izvaditi.

Konstrukcija prednjeg ovjesa, uključujući razmak i visinu nosača te geometrija prednje osovine omogućuju ugradnju motora 1.6 l i 2.0 l BlueHDi. Nova platforma omogućuje smanjenje mase za oko 100 do 150 kg, ovisno o motorima, u odnosu na prethodnu generaciju modela Expert. Spoj te platforme s motorima BlueHDi omogućuje da novi modeli postižu rekordne razine potrošnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×