RAZVOJ GOSPODARSTVA

Novi investitor u poslovnoj zoni Dravska gradi pogon za proizvodnju ventilacijske izolacije

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

13:12h
0
Foto: Grad Koprivnica

Trgovačko društvo Mari Montage j.d.o.o. novi je investitor u poduzetničkoj zoni Dravska te je njegov vlasnik danas potpisao ugovor o osnivanju prava građenja s Gradom Koprivnicom.

Potpisom ugovora omogućen je daljnji razvoj spomenutog trgovačkog društva koje će u poslovnoj zoni Dravska na površini od 4720 četvornih metara izgraditi poslovnu građevinu radi pokretanja proizvodnje ventilacijske izolacije.

Ugovor su potpisali Mario Kajić, vlasnik spomenutog trgovačkog društva i Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom olakšica investitorima u poduzetničkim zonama Dravska i Radnička, obuhvaćene su osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.  Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

čitam...