9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RAZVOJ GOSPODARSTVA

Novi investitor u poslovnoj zoni Dravska gradi pogon za proizvodnju ventilacijske izolacije
N

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

Ne propustite

Trgovačko društvo Mari Montage j.d.o.o. novi je investitor u poduzetničkoj zoni Dravska te je njegov vlasnik danas potpisao ugovor o osnivanju prava građenja s Gradom Koprivnicom.

Potpisom ugovora omogućen je daljnji razvoj spomenutog trgovačkog društva koje će u poslovnoj zoni Dravska na površini od 4720 četvornih metara izgraditi poslovnu građevinu radi pokretanja proizvodnje ventilacijske izolacije.

Ugovor su potpisali Mario Kajić, vlasnik spomenutog trgovačkog društva i Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom olakšica investitorima u poduzetničkim zonama Dravska i Radnička, obuhvaćene su osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.  Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×