12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi načelnik Policijske uprave predstavio se javnosti
N

Ne propustite

Darko Rep, novi načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke, nakon imenovanja u Zagrebu predstavio se i ovdašnjoj javnosti.

Ovaj policijski savjetnik završio je vojno i policijsko obrazovanje, a od ’97. je radio kao donačelnik odsjeka i voditelj pododsjeka kriminalističke tehnike u našoj Policijskoj upravi. Na mjesto načelnika, za koje su prema neslužbenim informacijama konkurirala trojica kandidata, imenovan je nakon sveobuhvatnog testiranja. Ponosan na rezultate koje je postigao na testiranju, inače prvom ovakve vrste u izboru čelnih policijskih dužnosnika u Hrvatskoj.

 Svojom najvećom zadaćom u narednom periodu, a i mojih najbližih budućih suradnika, smatram stalni rad na edukaciji i osposobljavanju naših policijskih službenika, a posebice na njihovoj animaciji za samoobrazovanje, te održavanje zavidne fizičke kondicije, a time onda i spremnosti za rješavanje najtežih zadaća koje im sigurno predstoje, kazao je Rep. 

Ovdašnji su policajci već i dosad ostvarili značajne rezultate, posebice u otkrivanju gospodarskog kriminaliteta, te na tome sigurno neće stati. Usprkos vjerojatnom smanjenju budžeta, radit će više nego do sada, pri čemu će im posebno biti važna suradnja s građanima. Rekao je to Rep te najavio da će kadrovske promjene uslijediti nakon testiranja kandidata koji su se javili na objavljene natječaje. Svoje najbliže suradnike izabrat će među najboljima, zaključio je Rep.

Tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Za svakoga nešto

ĐURĐEVO Proljetni sajam, ribičija, izložba vina i legendarni Jole čekaju Picoke u vikendu punom događanja

Nastavlja se obilježavanje Đurđeva u Đurđevcu, a brojni zabavni sadržaji ispunit će vikend pred nama. Danas u 18 sati Danijela...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×