25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Držimo fige

Novigraci žele graditi moderno dječje igralište u Vlaislavu, prijavili projekt
N

Prijavili smo projekt uređenja i opremanja dječjeg igrališta u Vlaislavu, procijenjene vrijednosti 41.717,50 eura s PDV-om - navode u Općini.

Ne propustite

Već smo pisali kako je Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je natječaj za jedinice lokalne samouprave kako bi prijavile projekte uređenja i opremanja dječjih igrališta na javnim površinama. Kako doznajemo, jedna od općina koja je prijavila projekt je i Općina Novigrad Podravski.

novigraci
Projekt uređenja vrtićkog igrališta u Vlaislavu // Foto: Općina Novigrad Podravski

– Prijavili smo projekt uređenja i opremanja dječjeg igrališta u Vlaislavu, procijenjene vrijednosti 41.717,50 eura s PDV-om. Ocijeni li se naša prijava pozitivno i fond nam odobri sufinanciranje troškova, ovim projektom urediti će se dječje igralište i opremiti će se igralima: ljuljačkom, toboganom, vrtljukom, klackalicom, opružnom njihalicom, klupama i koševima za smeće te antistres podlogom ispod igrala – navode u Općini Novigrad Podravski.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×