24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijavite se

Novigrad Podravski dogovorio suradnju s udrugama za zaštitu životinja, evo kako do besplatne sterilizacije i kastracija
N

Udruge će vam osigurati termin u veterinarskoj ambulanti i o tome vas obavijestiti

Ne propustite

Općina Novigrad Podravski sklopila je ugovore s Udrugom Šinterice dobra srca iz Koprivnice i Udrugom Lajka iz Novigrada Podravskog po kojem Udruge organiziraju, a Općina financira kastraciju ili sterilizaciju pasa i mačaka.

Za besplatnu kastraciju ili sterilizaciju mica javite se možete na e-mail Udruge Šinterice dobra srca, a Udruga će vam osigurati termin u veterinarskoj ambulanti i o tome vas obavijestiti.

– Naravno, da biste se prijavili možete i nazvati općinski broj telefona 048/832-133 ili 099/539-7666, pa ćemo prijavu odraditi mi i obavijestiti vas o terminu – poručili su iz Općine.

Za besplatnu kastraciju, odnosno sterilizaciju pesonja obratite se na Udrugu Lajka na broj 098/962-9221 ili info@lajka.hr, a  Udruga će vam osigurati termin u veterinarskoj ambulanti i o tome vas obavijestiti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROBLEMI U SUSTAVU

Porodiljne naknade kasne, majke bijesne: Ovo je dno dna, moramo od nečega živjeti, a rekli su nam da se snađemo

Veliki problemi nastali su u sustavu isplate porodiljnih naknada, koje velik broj korisnica nije dobilo te je trenutno nepoznato...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×