9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BESPOVRATNA SREDSTVA

Novigrad Podravski krenuo u projekt Zaposli pa pomozi 2, devet općina ukupno dobilo više od tri milijuna kuna
N

Cilj je zaposliti još tri žene.

Ne propustite

Općina Novigrad Podravski prijavila se na projekt “Zaposli pa pomozi 2”, za koji su dobili bespovratna sredstava od tri milijuna i tristo tisuća kuna. Iznos će podijeliti s osam okolnih općina koje su u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Koprivnica i Zavodom za zapošljavanje sudjelovale u projektu.

Zahvaljujući ovom projektu, uz deset žena iz Općine koje su preko projekta RUL zaposlene na poslovima pružanja pomoći starijim osobama, samcima, invalidnim osobama i sl., na ovom će se projektu zaposliti još tri žene i povećati broj krajnjih korisnika.

U Općini, koja je nositelj projekta, još čekaju poziv Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na sklapanje Ugovora kojim će se utvrditi međusobna prava i obaveze vezano uz provedbu projekta “Zaposli pa pomozi 2” i dodjelu bespovratnih sredstava.

Uz Novigrad Podravski, u svemu sudjeluju općine Peteranec, Koprivnički Ivanec, Đelekovec, Drnje, Legrad, Hlebine, Gola i Rasinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

ANALIZA IZLAZNIH ANKETA // HDZ i SDP u problemu, naša županija mogla bi imati do četiri zastupnika

Rezultati izlaznih anketa govore dosta, a ne govore ništa. HDZ (59 zastupnika) je i dalje vodeća politička opcija s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×