Do sada zaposleno 100 ljudi

Novih 19 pripravnika u sklopu SHAPE-a odradilo prvi dan u Podravki

14:16h
0
Nova SHAPE generacija // Foto: Podravka.hr

Nova generacija SHAPE pripravnika danas je ušla kroz Podravkina vrata, širom otvorena mladim ljudima, željnih novih izazova.

Dobrodošlicu su im pripremili predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić i starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić–Dujnić te prethodna generacija SHAPE-a.

– Dobili ste priliku raditi u najboljoj kompaniji u regiji. Ne morate izaći van da biste osvojili svijet, možete to učiniti iz Hrvatske, iz Podravke, kompanije koja želi konkurirati najboljima, koja se bori i osvaja svjetska tržišta. Odabrani ste među velikom konkurencijom i naša su očekivanja velika. Podravka je platforma koja vam pruža mogućnost, a na vama je da je iskoristite i da s Podravkom osvojite svijet – poručio im je Mršić.

Pripravnicima je čestitala i Jasenka Maltarić-Dujnić te najavila niz izazova, zadataka i projekata koji će im pomoći u produbljivanju dosadašnjeg znanja.

Svojim se budućim mentorima i kolegama predstavilo 19 pripravnika, koji će svoja radna mjesta pronaći u Podravki i Belupu, a i ove godine Podravka je zaposlila magistre ekonomije, matematike, novinarstva, prava, prometa te farmacije, zatim magistre inženjere prehrambenog inženjerstva, agronomije, strojarstva, elektrotehnike i specijaliste zaštite na radu.

Inače, pripadnici prve generacije SHAPE pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine, a otada je kroz SHAPE program u Podravki zaposleno više od 100 visokoobrazovanih mladih ljudi.

Kroz program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika Podravka omogućuje mladim stručnjacima vrhunskih potencijala i kompetencija početak njihove karijere na pripravničkim pozicijama u ovoj uspješnoj prehrambenoj kompaniji.

čitam...