7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
planirajte kupnju na vrijeme

NOVO I INOVATIVNO Rezervirajte svoj stan na odličnoj lokaciji u Koprivnici, sami definirajte tlocrt, a možete odabrati i stan s dvorištem
N

U planu je izgradnja oko 15 stanova, što opet ovisi o željama kupaca, a njih sedam će imati i vlastito dvorište veličine od 50 do 150 kvadrata. Stanovi će se prostirati na prizemlju i prvom katu, a imat će čak 25 parkirnih mjesta.

Ne propustite

Tražite svoje mjesto pod suncem, no ne možete pronaći ništa što bi zadovoljilo vaše potrebe? Negdje vam se ne sviđa raspored, drugdje nemate dvorište ili balkon?

Upravo zato je tu nova i inovativna ponuda tvrtke Roar d.o.o., koja jedina nudi mogućnost da upravo vi definirate poziciju i tlocrt svog stana uključujući kvadraturu i raspored prostorija.

Vi uređujete interijer svog stana uključujući keramiku, drvene podove, sanitarije i unutarnju stolariju.

– Planirajte kupnju stana na vrijeme, rezervirajte ga i bezbrižno čekajte njegovu izgradnju – poručuje investitor.

Zgrada će se nalaziti na odličnoj lokaciji u Viničkoj ulici u Koprivnici u blizini TKZ-a i centra grada.

U planu je izgradnja oko 15 stanova, što opet ovisi o željama kupaca, a njih sedam će imati vlastito dvorište veličine od 40 do 15 kvadrata. Stanovi će se prostirati na prizemlju i prvom katu, a imat će čak 25 parkirnih mjesta.

– Investitori obično gledaju da maksimalno iskoriste prostor, dok mi imamo drugačije ciljeve, kaže investitor. Želimo izgraditi stanove koji će budućim stanarima osigurati svakodnevni mir i kvalitetan život. Upravo zato radimo zgradu specifične arhitekture, samo dvije etaže, s puno prirodnog svijetla, vlastitim dvorištima i velikim brojem parkirnih mjesta. Također, važno je naglasiti da će ovo prema našim saznanjima biti prva novogradnja u Koprivnici nakon dugo vremena koja će imati zajedničku kotlovnicu izgrađenu prema visokim energetskim standardima što će rezultirati iznimno niskim troškovima grijanja za sve stanove – kaže nam investitor.

Cijena kvadrata ovisi o velikom broju parametara i željama kupaca (pozicija u zgradi, kvadratura, broj prostorija u stanu, dvorište itd.).

Za prijavu i sudjelovanje u stvaranju vašeg budućeg stana na raspolaganju imate 10 dana budući da nakon toga investitor kreće s projektiranjem.

Više informacija možete dobiti na 098 9777 367 ili www.roar-nekretnine.hr.

Vinička ulica - Zgrada
Skica budućeg izgleda zgrade

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×