11.5 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novo košarkaško igralište u Peterancu
N

Ne propustite

U Peterancu je u srijedu otvoreno novo košarkaško igralište koje na napravljeno inicijativom Košarkaškog kluba DHP i općine Peteranec. Klub DHP je počeo s radom prije nekoliko mjeseci, a već pokazuje incijativu za razvojem različitih sportskih projekata.

Trenutno u njemu treniraju mlađe dobne skupine košarkašica i to 54 djevojčice iz osnovne škole i 14 srednjoškolki, a izrastao je na želji da se odlični rezultati košarkašica OŠ Drnje nastave i u profesionalnijem bavljenju sportom. Košarkašice OŠ Drnje jedine su u Hrvatskoj tri puta zaredom bile u završnici košarkaškog nacionalnog prvenstva pa će im ovo igralište sigurno dobro doći da održe i poboljšaju kvalitetu svojeg treniranja. Klub i ovim igralištem nastavlja započeti projekt „Koševi i tereni u svakoj sredini“ koji ima za cilj u većini općina i sela osposobiti i izgraditi košarkaška igrališta.

Uz načelnike općina, predstavnike županijske Zajednice sportskih udruga i mlade igračice, otvorenju košarkaškog igrališta bio je prisutan i zamjenik župana Ivan Pal koji je kao bivši ravnatelj škole te poznati sportski djelatnik čestitao na inicijativi općini i klubu.

– Nakon 30 godina u sportu mogu vas uvjeriti da je ovo dobar način za formiranje vrhunskog kluba. Što se tiče Županije potrudit ćemo se da vam u vašim nastojanjima da budete najbolji budemo uvijek na raspolaganju. Čestitam vam na dosadašnjem radu i ovoj inicijativi -rekao je Pal.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime izbora

Županijski SDP analizirao izbore, Golubić: Veseli nas trend porasta naših glasova uoči sljedećih, pogotovo lokalnih izbora

SDP-ova koalicija Rijeke pravde, ako se gledaju glasovi iz Koprivničko-križevačke županije, pobjednik je s nešto više od 19.200 glasova....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×