Novo poluteretno vozilo obogatilo vozni park Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice

09:25h
0
Novo vozilo sa djelatnicima JVP grada Koprivnice i v.d. zapovjednikom Slavkom Lakušem

Vozni park Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice od 1. kolovoza ove godine bogatiji je za novo polu teretno vozilo marke Ford Transit 350 LWB EF. Tako uz najsuvremenija vatrogasnavozila raznih namjena koja se nalaze u voznom parku Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice u kojoj trenutno radi 64 djelatnika, našlo se i novo vozilo koje će isključivo koristiti za prijevoz opreme i sredstava za gašenje požara, a zamijenit će dosadašnje staro i dotrajalo vozilo iste namjene.

Naime, temeljem odluke Upravnog vijeća JVP grada Koprivnice odlučeno je da se ide u nabavu novog vozila, kako bi se zamijenilo dosadašnje staro i nefunkcionalno vozilo, koje nije više odgovaralo sadašnjim potrebama postrojbe.

 

– Novo vozilo vrijedno 198.000 kuna zamijenit će dosadašnje, a mogućnosti istog su bolje i kvalitetnije. Nabavljeno je javnim natječajem u kojem je najpovoljnija ponuda bila firma ‘Auto Hrvatska’ Zagreb gdje je i kupljeno. Njime će se omogućiti bolji i kvalitetnije primjena isključivo prijevoza vatrogasne opreme i sredstava za gašenje požara – rekao nam je zadovoljno v.d. zapovjednika JVP grada Koprivnice Slavko Lakuš.

čitam...