12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

OŠ Braće Radić priznanje UNICEF-a
O

Ne propustite

Michael Vinzing, direktor OBI trgovina u Hrvatskoj, uručio je danas u koprivničkoj Osnovnoj školi Braće Radić predstojnici UNICEF-ovog ureda u Hrvatskoj Lori Vidović novčanu donaciju u iznosu 90 tisuća kuna.

Austrijski trgovački lanac je u posljednje dvije godine školama na području naše i Varaždinske županije donirao 200 tisuća kuna za provedbu nekoliko programa protiv nasilja među učenicima, rekao je Vinzing te dodao da će tvrtka i dalje sudjelovati u njima:
– Velika poduzeća kao što je OBI imaju obavezu sudjelovati u društvenom životu zajednica u kojim posluju.
Domaćin svečanosti Osnovna škola Braće Radić dobila je, pak, priznanje za uspjehe ostvarene u nekoliko UNICEF-ovih projekata u koje se uključila. Riječ je o projektima Stop nasilju među djecom, Prekini lanac i Škole za Afriku, u kojima je sudjelovalo više od 1100 učenika te škole.
– Tu smo jer ste izuzetno aktivni i imate potrebu sudjelovati u projektima kojima se kod djece razvija svijest o tome koliko je važno spriječiti nasilje među djecom i pomagati ljudima u nevolji – rekla je predstojnica Lora VidovićMarija Puhalo (lijevo) i Lora Vidović. Foto: Marijan Sušenj.
Ravnateljica škole Marija Puhalo rekla je da učenici već nekoliko godina sudjeluju i u više programa protiv nasilja u školama koje je pokrenula gradska uprava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×