6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježavanje Dana planeta Zemlje u Križevcima
O

Ne propustite

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje u subotu 25. travnja 2015. Volonterski centar „Link” i Komunalno poduzeće d.o.o. organizirali su eko natjecanje na glavnom gradskom trgu u Križevcima. U kvizu je sudjelovalo pedesetak šestaša iz OŠ „Vladimir Nazor” i OŠ Ljudevita Modeca.

Cilj natjecanja bio je praktično primijeniti znanje stečeno na nastavi te osvijestiti učenike i građane o važnosti očuvanja okoliša i recikliranja otpada. Sudjelovanjem u štafeti razvrstavanja otpada, kvizu znanja, slaganju puzzli i igranju igre memo s eko motivima učenici obiju škola pokazali su svoje veliko znanje. Osnovna škola „Vladimir Nazor” pobijedila je u napetom natjecanju.

Obje škole Komunalno poduzeće nagradilo je loptama koje će se koristiti u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture, a pekara Zlatni klas počastila je učenike pecivima.

Ova akcija jedna je u nizu aktivnosti koje Komunalno poduzeće provodi u području ekološkog obrazovanja i odgoja najmlađih te druga akcija koja je provedena u suradnji s Volonterskim centrom „Link”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije utakmice

Torcidaši privedeni zbog pijanstva, droge i pirotehnike, zabranjeno im je na utakmice

Na jučerašnjoj utakmici između Slaven Belupa i Hajduka policija je imala posla. Kako navode iz PU koprivničko-križevačke, bilo je oko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×