4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježen Dan vrtića Svetog Josipa
O

Ne propustite

Na Dan svetog Josipa polaznici koprivničkog vrtića Sv. Josip u crkvi Svetog Nikole obilježili su Dan vrtića i Dan očeva. Vrtićanci su okupljenim očevima pripremili posebno iznenađenje – u povodu Dana očeva recitirali su im pjesme na kajkavskom narječju. Pjesme je samo za ovu prigodu pripremila Elizabeta Herceg iz Legrada.

Pjesme Elizabeta Herceg su živahne, iskrene, duhovne, dirljive, sentimentalne s dozom duhovitosti pa su stoga bile i više nego pogodne za ovu prigodu.

– Djeca su sretna što su kroz recitacije uputila lijepe riječi svim očevima koji su ih s veseljem i pažnjom slušali kako recitiraju – rekla nam je sestra Gabrijela Puljić voditeljica koprivničke podružnice vrtića sv. Josip.

Osim recitiranja, vrtićanci su pjevali duhovne pjesme za vrijeme mise koju je vodio velečasni Tomislav Petrić, a propovijedao đakon Josip Đurin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×