15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HUMANITARNI KONCERT

Obilježili 15 godina Fonda za potporu teško oboljelih, A. Katana: Odjednom se možemo naći u situaciji kad će i nama trebati pomoć
O

Članom Fonda može postati svaki građanin grada Ludbrega i cijele Varaždinske županije koji potpiše pristupnicu da želi biti njegov član i koji mjesečno, polugodišnje ili godišnje uplati novčana sredstva na račun Fonda

Ne propustite

Članice udruge ‘Žene iz centra svijeta’ čuvarice su baštine, ali pokušavaju biti i čuvarice zdravlja. Naime, već 15 godina u sklopu udruge djeluje i Fond za potporu teško oboljelih, a upravo je tim povodom u dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Ludbreg održan humanitarni koncert na kojem su nastupili Zbor Kluba laringektomiranih Međimurske županije, Udruga ‘Ludbreško sunce’, ŽVS ‘Pajdašice’, Klapa Koprivnica te pjesnik, književnik i kolumnist Aleksandar Horvat.

Dobrovoljni prilozi koji su se prikupljali u sklopu koncerta, a i sama podrška prisutnih dodatan su vjetar u leđa Udruzi ‘Žene iz centra svijeta’ koja će nastaviti svoju misiju.

– Kroz Fond udruga pomaže članovima Fonda i njihovim obiteljima koje im se obrate molbom kada im je pomoć potrebna. Pomažu kod kupnje lijekova koji nisu na listi HZZO-a, nabavci i kupnji kvalitetnijih ortopedskih, slušnih, očnih i drugih pomagala, obavljanju pretraga neophodnih za daljnji tijek liječenja, a koje ne pokriva HZZO ni dopunsko zdravstveno osiguranje – ističe predsjednica Udruge, Ana Katana.

Članom Fonda može postati svaki građanin grada Ludbrega i cijele Varaždinske županije koji potpiše pristupnicu da želi biti njegov član i koji mjesečno, polugodišnje ili godišnje uplati novčana sredstva na račun Fonda.

– Pozivam građane Varaždinske županije da se učlane u što većem broju. Darivanje pruža trajnije zadovoljstvo nego primanje. Duboko smo svjesni da se svakome od nas u trenutku život može vrlo lako preokrenuti i da bolest može nenadano pokucati na naša vrata te se odjednom možemo naći u obrnutoj situaciji kad će i nama trebati pomoć drugog. Ne možemo sami, a zajedno možemo puno – rekla je Ana Katana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×