12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZA SVAKU POHVALU

FOTO Obitelj Valentić iz Molva donirala čak 4000 božura Hrvatskom Caritasu za akciju pomoći stradalima u nedavnim poplavama
F

Zahvaljujemo obitelji Valentić na vrijednoj donaciji s kojom će doprinijeti djelatnoj pomoći stanovnicima poplavljenih područja kaže fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa

Ne propustite

Proslavu svetkovine Majke Božje od Kamenitih vrata u Zagrebu svakako će obilježiti i hvalevrijedan potez jedne obitelji iz naše Podravine.

Naime, Hrvatski Caritas će danas od 17 do 20 sati okupljenima ispred zagrebačke katedrale dijeliti božure i prikupljati dobrovoljne priloge za pomoć obiteljima koje su stradale u nedavnim poplavama.

Za tu prigodu 4000 cvjetova božura Hrvatskom Caritasu darovalo je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Valentić iz Molva, koja će na taj način uveličati svetkovinu Majke Božje od Kamenitih vrata koja se ujedno ujedno slavi i kao Dan grada Zagreba. Obitelj Valentić ujedno poziva i druge ljude dobre volje da na svoj način i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

– Zahvaljujemo obitelji Valentić na vrijednoj donaciji s kojom će doprinijeti djelatnoj pomoći stanovnicima poplavljenih područja. Hrvatski Caritas poziva sve ljude dobre volje da se uključe u ovaj mali, ali znakoviti oblik pomoći stradalima u poplavi – ističe fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa.

Fra Tomislav Glavnik

Danas u 19 sati na prostoru ispred zagrebačke katedrale u povodu svetkovine Majke Božje od Kamenitih vrata glavni tajnik Biskupske sinode kardinal Mario Grech predvodit će svečanu svetu misu.

Odatle će prema Kamenitim vratima krenuti tradicionalna vjernička procesija, a od 17 do 20 sati Hrvatski Caritas će okupljenima ispred Katedrale dijeliti božure i prikupljati dobrovoljne priloge za pomoć obiteljima stradalima u nedavnim poplavama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti