4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otac i sinovi pokušali zatajiti 9,5 tona duhana
O

Ne propustite

Muškarca starog 54 godine i njegove 33 i 27 godina stare sinove kazneno je prijavila đurđevačka policija zbog pokušaja šverca više od 9,5 tona duhana.

 

Policajci su krim obradom utvrdili da je 54-ogodišnjak proizveo duhan ali ga nije isporučio tvrtki ovlaštenoj za njegovu obradu, već ga je zadržao i planirao prodati na crno. Dio duhana je dao sinovima, koji su ga kod kuće rezali i nezakonito prodavali.
– Otac i mlađi sin žive na području Pitomače, a stariji sin u Kalinovcu. Policajci su prije tjedan dana duhan pronašli sukladišten u njihovim kućama – rekao je dražen Laljek, glasnogovornik PU koprivničko-križevačke.
Trojac je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i prijeti im novčana kazna ili zatvor do godine dana. Kilogram duhana na crnom tržištu košta u prosjeku 80 kuna, a ako ga se kupuje u većim količinama cijena je između 40 i 50 kuna, pa bi temeljem toga vrijednost zapljene bila između 400 i 765 tisuća kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×