Festival

Objavljeni novi izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem RockLiveu

U prvoj najavi saznali smo kako na ovogodišnji RockLive dolaze KOJOTI, KRANKŠVESTER i MADRED, a sada je line up dodatno pojačan s tri odlična nova izvođača.

09:43h
0
Rocklive 2016 // Foto: Matija Gudlin

RockLive Festival objavio je tri nova izvođača za ovogodišnje izdanje festivala. Već najavljenim Kojotima, Krankšvesteru i Madredu priključuje se još jedna sjajna trojka –  Repetitor, Sassja i Cojones.

Festival koji se smjestio na obližnjem koprivničkom jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. U nešto ranijem terminu nego inače i to od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

U prvoj najavi saznali smo kako na ovogodišnji RockLive dolaze KOJOTI, KRANKŠVESTER i MADRED, a sada je line up dodatno pojačan s tri odlična nova izvođača.

Nakon što su prošle godine zbog ozljede pjevača otkazali nastup, ove godine će tu nepravdu ispraviti REPETITOR. Uz njih, na krilima velike popularnosti i hitova Etikete, Njemica i No problemo na RockLive prvi put dolazi SASSJA, dok će stoner zvuk zagrebačke scene braniti COJONES.

U prodaji su ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival. Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice do 1.6. iznosi 70 kuna, dok će cijena od 1.6. biti 90 kuna. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kuna, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.

čitam...