10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi vrijedni 672.000 kuna

Obnavlja se kolnik Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu, Vrabelj: Ovaj projekt jedan je od naših prioriteta
O

ŽUC financira radove s 80 posto, a Općina s 20 posto

Ne propustite

Radno je u općini Koprivnički Ivanec. Naime, sredinom tjedna započeli su ranije najavljivani radovi na obnovi cijelog kolnika na južnom dijelu Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu (od granice s Gradom Koprivnicom do Crkve sv. Ivana Krstitelja u Koprivničkom Ivancu), ukupne dužine 1.060 metara.

Od ukupne vrijednosti radova, Županijska uprava za ceste Koprivničko–križevačke županije sufinancira iznos od 537.450,30 kn (80%), dok Općina Koprivnički Ivanec sufinancira iznos od 134.362,58 kn (20%).

– Provedba ovog projekta je jedan od naših prioriteta, s obzirom na trenutno loše stanje naših prometnica, te molimo sve mještane naše općine, a posebno stanovnike Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu, da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine – poručili su iz Općine.

Napomenimo kako je izvođač radova poduzeće “Pavlic-Asfalt-Beton d.o.o.” iz Donjeg Kraljevca, a ukupna vrijednost radova iznosi 671.812,88 kn sa PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

giveaway

Znamo čiji će mališani uživati na velikom i kino napuhancu EvaTeo zone zabave

Oduševljenje i zabava su naša specijalnost, a EvaTeo zona zabave je vaša nova destinacija u Koprivnici za sve vrste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×