11.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi

Obnovljen Hrvatski vatrogasni dom u Peterancu
O

Načelnik Općine Krešimir Matijašić ističe da je modernizacijom vatrogasnog doma riješen problem vlage u zidovima te je dobiven moderno uređeni prostor s kojim mogu biti ponosni svi mještani.

Ne propustite

U Hrvatskom vatrogasnom domu u Peterancu radovima je bilo obuhvaćeno skidanje lamperije sa zidova te sanacija istih, postavljanje knaufa i bojanje zidova, nova ulazna vrata te uređivanje stropa i postavljanje nove led rasvjete.

Načelnik Općine Krešimir Matijašić ističe da je modernizacijom vatrogasnog doma riješen problem vlage u zidovima te je dobiven moderno uređeni prostor s kojim mogu biti ponosni svi mještani. S obzirom da se u Hrvatskom vatrogasnom domu u Peterancu organiziraju brojne manifestacije u organizaciji Općine ili Udruga s područja Općine odlučili smo da se Dom uredi kako bi se posjetitelji mogli družiti u što ljepšem ambijentu. Kroz proteklih nekoliko godina obnovljeni je i vanjski izgled doma sa novom fasadom, krovištem i plastičnom stolarijom, dok su u unutrašnjosti doma postavljene nove podne pločice, uređena bina te kupljene stolice za veću udobnost posjetitelja. Uz navedeno uređen je i prostor ispred doma.

Općini Peteranec je u suradnji sa LAG-om Podravina kroz mjeru “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” odobreno od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 140.625,66 kuna za obnovu unutrašnjosti Hrvatskog vatrogasnog doma u Peterancu, a ostatak vrijednosti radova u iznosu od 35.029,88 kuna platila je Općina iz vlastitog proračuna.

Foto: Općina Peteranec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×