19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
na razdoblje od pet godina

Obrtnička škola Koprivnica imenovana regionalnim centrom kompetentnosti u području elektrotehnike i računalstva
O

Ovo je dodatno priznanje za Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji kojim je Županija stvorila novu obrazovnu paradigmu strukovnog obrazovanja ulaganjem od preko 10 milijuna eura u Obrtničku školu u Koprivnici i Strukovnu školu u Đurđevcu

Ne propustite

Lijepe vijesti stižu iz Ministarstva znanosti i obrazovanja koje je donijelo Odluku o ponovnom imenovanju regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima turizam i ugostiteljstvo, strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo.

Među 25 imenovanih centara kompetentnosti je i Obrtnička škola Koprivnica koja je imenovana regionalnim centrom kompetentnosti u području elektrotehnike i računalstva za razdoblje od pet godina.

– Ovo je dodatno priznanje za Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji kojim je Županija stvorila novu obrazovnu paradigmu strukovnog obrazovanja ulaganjem od preko 10 milijuna eura u Obrtničku školu u Koprivnici i Strukovnu školu u Đurđevcu, od čega se dva milijuna eura odnosi na najmoderniju opremu koja je istovjetna onoj u realnom industrijskom sektoru. Riječ je o kapitalnom projektu u sektoru obrazovanja koji je s radom počeo početkom ove školske godine, a sudeći prema kvaliteti opreme i bogatstvu programa koji se nude te interesu učenika, pred CEKOM-om je svijetla budućnost – poručuju iz županije.

Podsjetimo, ovim projektom su uz izgradnju i rekonstrukciju objekata škola u Koprivnici i Đurđevcu, izrađena i tri nova standarda zanimanja, četiri standarda kvalifikacija, kurikulum za redovnu nastavu i 29 registriranih programa za obrazovanje odraslih, nabavljena je vrhunska oprema te su provedene edukacije nastavnika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

3. kolo HALS za limačice i limače

Mali koprivnički atletičari u Križevcima osvojili pregršt medalja

Odlične rezultate ostvarili su natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica na jučer održanom 3. kolu Hrvatske atletske lige sjever za limačice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×