0.3 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ERASMUS+

Obrtnička škola ugostila novu ekipu Šveđana koji će u Koprivnici odraditi trotjednu praksu
O

Dolazna mobilnost organizirana je s ciljem ostvarivanja partnerstva i daljnje suradnje s ovom švedskom školom

Ne propustite

Obrtnička škola Koprivnica ponovno je domaćin dolazne mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta u kojoj sudjeluju učenici iz NTI gimnazije iz švedskog Kristiandstada.

- Oglas -

Trenutno u Koprivnici boravi pet švedskih učenika i dva nastavnika koji će obavljati stručnu praksu u trajanju od tri tjedna u firmi STS d.o.o. specijaliziranoj za popravak elektroničke i telekomunikacijske opreme.

Jutros je za njih održan prijem u Obrtničkoj školi Koprivnica gdje su im ravnatelj škole Zlatko Martić, koordinatorica dolazne mobilnosti Dubravka Jakupec i stručni pedagog Tomislav Terstenjak zaželjeli dobrodošlicu i ugodan boravak u školi i gradu Koprivnici. Učenici su upoznati sa školom kao i s novoizgrađenim dijelom u sklopu projekta Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nakon prijema u školi, učenici su imali priliku posjetiti i gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića i pročelnika ureda gradonačelnika Daria Jembreka koji im je ujedno održao i kratku prezentaciju o gradu Koprivnici.

- Oglas -

Inače, NTI Gimnazija iz Kristianstada nikad ne prelazi više od 200 polaznika te je fokusirana na tehnologiju, znanost i IT industriju, a dio su partnerstva s RISE-om, švedskim i državnim istraživačkim institutom.

Dolazna mobilnost organizirana je s ciljem ostvarivanja partnerstva i daljnje suradnje s ovom švedskom školom, a učenici će u tri tjedna stručne prakse steći znanja iz područja informatike te elektronike i telekomunikacija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

trakavica

Novi šok! Hrvatski posvojitelji zaustavljeni na izlasku iz Zambije

Nakon što je prekinut sudski postupak i Hrvatima zarobljenima u Zambiji naloženo je da napuste zemlju u roku od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti