Nagradni natječaj

Obucite svoje kuće u blagdanski sjaj i prijavite se, nagrađujemo vas wellness paketima, masažama, večerama, slikom, poklon paketima

11:15h
0
Božićna svijetla i lampice na kući, ilustracija
Ilustracija // Foto: ingimage

Pofotkajte kuću i prijavite se, a naš tim će obići i dodatno fotografirati kuće koje će odlukom žirija ući u uži izbor te zatim odabrati tri najljepše i najkreativnije.

Volite Božić? Uživate u lampicama, blagdanskom ozračju, okruženi ste sobovima, kuglicama, Djedovima Mrazovima, vilenjacima?


Ako je odgovor potvrdan, naš je nagradni natječaj idealan za vas! Sada imate priliku spojiti ugodno s korisnim te uživati u kićenju svoje okućnice, a pritom za to biti bogato nagrađeni.

Vaš portal ePodravina.hr u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom nagrađuje najljepše uređene i osvijetljene kuće i okućnice.

Na vama je da budete kreativni, maštoviti i inovativni te da vaša kuća zabljesne u blagdanskom sjaju.

Pofotkajte kuću i prijavite se, a naš tim će obići i dodatno fotografirati kuće koje će odlukom žirija ući u uži izbor te zatim odabrati tri najljepše i najkreativnije.

Županijska turistička zajednica za pobjednike je pripremila vrijedne poklon pakete, a fotogalerije kuća bit će objavljene na portalu.

Prva nagrada je wellness paket za dvije osobe na koprivničkim gradskim bazenima Cerine koji daruje GPK Komunalac Koprivnica. Paket uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela te finsku saunu. Sretni dobitnik će dobiti i sliku ulja na platnu Zlatka Kolareka, večeru za dvoje u restoranu Stari grad u Đurđevcu, poklon paket Orion pirotehnike, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Druga nagrada je spa paket na Cerinama za dvije osobe koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene, aroma masažu cijelog tijela, reflekso masažu stopala. Spa paket daruje Komunalac Koprivnica. KTC poklon bon u iznosu od 200 kuna, večeru za dvoje u restoranu Klas, poklon paket Podravke te poklon paket Turističke zajednice.

Trećenagrađeni će dobiti relax paket koji uključuje tjednu ulaznicu na bazene Cerine, relax masažu, aromamasažu cijelog tijela, finsku saunu 120 minuta, što daruje GPK Komunalac, večeru za dvije osobe u Obiteljskom izletištu Novak, poklon paket Podravke i poklon paket Turističke zajednice.

Sretno!čitam...