Dan grada Koprivnice

Od besplatnog koncerta Petra Graše, do mase drugih događanja, pogledajte kojih

08:00h
0
Zrinski trg u Koprivnici

Na sam Dan grada, u srijedu 4. studenog, bit će predstavljen novi Koprivnički godišnjak i održane svečane sjednice gradskog vijeća i Hrvatskog časničkog zbora.

Povodom Dana Koprivnice, 4. studenog, Koprivničanci i Koprivničanke moći će uživati u mnogim izložbama, priredbama i koncertima na različitim lokacijama.

Program počinje već u utorak, 3. studenog, Šetnjom gradom kroz povijest koju organizira Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Muzejom grada Koprivnice. Istog dana, u Domu za starije i nemoćne održat će se nastup zbora Mariška, a u Domu mladih revija gradskih mažoretkinja.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Na sam Dan grada, u srijedu 4. studenog, bit će predstavljen novi Koprivnički godišnjak i održane svečane sjednice gradskog vijeća i Hrvatskog časničkog zbora. U Domoljubu će građani moći razgledati izložbu Koprivnički park Gordane Špoljar Andrašić i izložbu reljefnih slika ”Koprivnica u srebru i zlatu” osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

Četvrtak i petak, 5. i 6. studeni, rezervirani su za one najmlađe. Uz priredbe i izložbe likovnih radova školaraca, nastupit će i dječji zbor Tratinčica.

U subotu, 7. studenog, program započinje Danom otvorenih vrata koprivničke knjižnice, nastupima djece i mladeži, mimohodom povijesnih postrojbi i nastupom mažoretkinja. Malci muzealci izložit će svoje radove, a u sklopu Dana otvorenih vrata, građani će moći razgledati prostor Ateliera u kojem stvaraju poznati umjetnici. Dan završava koncertom Petra Graše u sportskoj dvorani gimnazije i klupskim programom elektronske glazbe u KKC Pixelu.

U nedjelju, 8. studenog, održat će se već tradicionalna međunarodna atletska utrka u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, a manifestacija završava u utorak, 10. studenog, obilježavanjem 70. obljetnice utemeljenja gradske knjižnice i koncertom Terese Kaban i Henryka Blazeja u Domoljubu.

Cjelokupni program možete pogledati na službenim internetskim stranicama grada. (Koprivnica.hr)

čitam...