16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedan projekt

Od izolacije do stolarije, zgrada sporta u Otrovancu doživljava preobrazbu, a igralište će dobiti novu ogradu
O

Ukupna vrijednost investicije je 50.166,75 eura s PDV-om, a iznos od 33.563,61 eura osiguran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Ne propustite

Nakon provedenog postupka jednostavne nabave sklopljen je Ugovor o rekonstrukciji zgrade sporta u Otrovancu, a radove će izvoditi Trgovačko fasaderski obrt Duga.

Tako će spomenuti objekt “dobiti” toplinsku izolaciju zidova i kosih krovnih ploha.

– Planirana je ugradnja sloja toplinske zaštite na sve vanjske zidove, na zid prema tavanu, na kosi krov iznad grijanog prostora u etaži prvog kata, na stropnu ploču prizemlja iznad koje je prostor negrijanog tavana te podzidavanje postojećih vanjskih zidova na dijelu neposredno ispod krovišta – navedeni su neki od radova, a kako stoji na službenoj stranici Općine Pitomača.

Također, zamijenit će se postojeća stolarija, a u planu je i postavljanje nove ograde na nogometno igralište.

Ukupna vrijednost investicije je 50.166,75 eura s PDV-om, a iznos od 33.563,61 eura osiguran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×