8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Od sljedeće sezone jedinstvena Treća županijska liga
O

Ne propustite

U Koprivnici je održan sastanak Izvršnog odbora županijskog nogometnog saveza, gdje je analiziran jesenski dio prvenstva svih županijskih liga.

Nakon prihvaćenih izvješća, raspravljano je o prijedlogu Natjecateljske komisije o promijeni sustava natjecanja u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi koja bi slijedeće sezone trebala biti jedinstveno natjecanje, a imala bi 12 klubova.

Iz sadašnje Treće lige Grupa Koprivnica ušlo bi pet prvoplasiranih klubova, iz križevačke grupe četiri, a iz Grupe Đurđevac tri kluba. Ujedno, formirana bi bila ponovno četvrta liga koja bi bila podijeljena u dvije skupine prema teritorijalnom principu. Izvršni odbor prihvatio je navedeni prijedlog promjene sustava natjecanja u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u sezoni 2013/14.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×