oaza za opuštanje

Odabrali smo sretnicu koja će uživati u masaži Salona Massage by Marina Klasan

U ponudi se nalazi i limfna drenaža – terapija kojom se potiče funkcija limfnog sustava u svrhu opuštanja i uklanjanja boli i natečenosti.

11:00h
0

U subotu, 14. rujna, svoja je vrata otvorio novi salon za masažu i fotoepilaciju – Massage (by Marina Klasan). Salon je otvoren na adresi Vinogradska ulica 28 u Koprivnici.

Iza imena salona krije se mlada poduzetnica Marina Klasan koja je ljubav prema nečemu čime se pored ostalih obaveza bavila tek u slobodno vrijeme, odlučila pretvoriti u svoju svakodnevicu.

Temeljna je ideja bila osmisliti umirujuću oazu uređenu u orijentalnom stilu, stvorenu za opuštanje, a namijenjenu svakome tko želi sebi (ili nekome drugome) pokloniti zasluženo vrijeme za bijeg od obaveza, žurbe i stresa. Salon će pružati usluge raznih masaža od kojih vlasnica ističe sportsku, opuštajuću, medicinsku masažu te maderoterapiju lica i tijela. U ponudi se nalazi i limfna drenaža – terapija kojom se potiče funkcija limfnog sustava u svrhu opuštanja i uklanjanja boli i natečenosti.

Osim navedenoga, u ponudi će se uskoro naći i još jedna u potpunosti nova usluga na našem području – tretman IPL Adena uređajem. Riječ o trenutno najmodernijem uređaju tvrtke  EFB BEAUTE, najsigurnijoj i najučinkovitijoj metodi uklanjanja dlačica. Uređaj je pogodan i za uklanjanje akni, kapilara i hiperpigmentacija, a učinci su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Ukoliko ste zainteresirani i sami zaviriti i provjeriti kakva se atmosfera, stručnost i usluga krije iza ovog s radošću i pažnjom sprovedenog projekta, možete kontaktirati vlasnicu salona putem Facebooka ili na kontakt broj 099/33-33-321 te dogovoriti svoj termin.

Portal ePodravina.hr u suradnji sa salonom Massage daruje masažu cijelog tijela Jasminki Hrenić. Čestitamo. 

čitam...
Loading...