18.2 C
Koprivnica
Petak, 12. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
crveni križ đurđevac

Odazovite se na akcije darivanja krvi u Đurđevcu, Kalinovcu i Virju
O

Sve darivatelje krvi molimo da se odazovu organiziranim akcijama davanja krvi te da tako nekome spase život ili pomognu ozdravljenju.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac poziva dobrovoljne darivatelje krvi i sve one koji to žele postati da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi i daruju ono najvrjednije što čovjek može darovati – krv!

Unatoč situaciji u kojoj se nalazimo, akcije dobrovoljnog davanja krvi se odvijaju redovno, ali prema strogo preporučenim epidemiološkim mjerama kako bi se spriječilo širenje zaraze i omogućila potpuna sigurnost darivateljima i djelatnicima. Sve darivatelje krvi molimo da se odazovu organiziranim akcijama davanja krvi te da tako nekome spase život ili pomognu ozdravljenju.

Akcija će se održati u srijedu, 15. rujna 2021. godine u Poslovnom centru Đurđevac u Gradskoj knjižnici od 10 do 17 sati s pauzom od 13.30 do 14 sati.

Sljedeći dan, 16. rujna akcija će se održati u Kalinovcu u Vatrogasnom domu od 9,00 do 12,00 sati te u Kloštru Podravskom u Društvenom domu od 13,00 do 15,00 sati.

U petak, 17. rujna akcija će se održati u Društvenom domu u Virju od 9,00 do 12,00 sati te u Molvama u Osnovnoj školi od 13,00 do 15,00 sati.

Krv se ne može na umjetni način proizvesti, ona je nezamjenjivi lijek kojega može samo čovjek čovjeku darovati. Zato, darujmo krv – poklonimo život!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×