28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ERASMUS+

Odgojiteljice vrtića Maslačak usavršavat će se u Nizozemskoj, Francuskoj, Italiji i Grčkoj
O

Stečeno znanje će prenijeti ostalim odgojiteljicama u vrtiću kako bi u svim odgojno – obrazovnim skupinama došlo do unapređenja prakse vrtića. Prva mobilnost predviđena je već u ožujku

Ne propustite

Dobre vijesti stižu iz Dječjeg vrtića Maslačak koji je uspješno prijavio projekt Želimo bolje za Erasmus+ program u kategoriji KA1.

Osam djelatnica na račun ovog projekta educirat će se o odgojno-obrazovnoj praksi diljem Europe.

Dječji vrtić Maslačak će sudjelovati u stručnim usavršavanjima i osposobljavanjima u inozemstvu i dobiti će priliku za razvijanje profesionalnih vještina u suradnji s partnerima u Europi. Predviđene aktivnosti podupiru razmjenu dobre prakse i testiranje inovativnih pristupa s ciljem rješavanja zajedničkih izazova i izazova s kojima se naša ustanova susreće.

– Unutar vrtića oformljen je Erasmus tim zadužen za promišljanja, pripreme, organizaciju te diseminaciju stečenih znanja. Tim će sudjelovati na stručnim usavršavanjima u Nizozemskoj, Francuskoj, Italiji i Grčkoj gdje će ujedno stvarati međunarodnu mrežu suradnika s kojima će u budućnosti razmjenjivati pozitivne prakse. Stečeno znanje će prenijeti ostalim odgojiteljicama u vrtiću kako bi u svim odgojno – obrazovnim skupinama došlo do unapređenja prakse vrtića. Prva mobilnost predviđena je već u ožujku – rekla je ravnateljica Marija Čupen Tomica.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Cilj je programa Erasmus+ poboljšanje kvalitete odgoja, poučavanja i učenja od predškolske do srednjoškolske razine obrazovanja u školama i vrtićima diljem Europe.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Statistike

Tko će dobiti najveći regres i najviše dana godišnjeg? Zaposlenici ovih tvrtki očekuju najviše, a jedna skupina gubi nadu

Više od polovine zaposlenih u Hrvatskoj, njih 56%, očekuje isplatu regresa, dok je brojem dana godišnjeg odmora zadovoljan svaki...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×