14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ERASMUS+

Odgojiteljice vrtića Maslačak usavršavat će se u Nizozemskoj, Francuskoj, Italiji i Grčkoj
O

Stečeno znanje će prenijeti ostalim odgojiteljicama u vrtiću kako bi u svim odgojno – obrazovnim skupinama došlo do unapređenja prakse vrtića. Prva mobilnost predviđena je već u ožujku

Ne propustite

Dobre vijesti stižu iz Dječjeg vrtića Maslačak koji je uspješno prijavio projekt Želimo bolje za Erasmus+ program u kategoriji KA1.

Osam djelatnica na račun ovog projekta educirat će se o odgojno-obrazovnoj praksi diljem Europe.

Dječji vrtić Maslačak će sudjelovati u stručnim usavršavanjima i osposobljavanjima u inozemstvu i dobiti će priliku za razvijanje profesionalnih vještina u suradnji s partnerima u Europi. Predviđene aktivnosti podupiru razmjenu dobre prakse i testiranje inovativnih pristupa s ciljem rješavanja zajedničkih izazova i izazova s kojima se naša ustanova susreće.

– Unutar vrtića oformljen je Erasmus tim zadužen za promišljanja, pripreme, organizaciju te diseminaciju stečenih znanja. Tim će sudjelovati na stručnim usavršavanjima u Nizozemskoj, Francuskoj, Italiji i Grčkoj gdje će ujedno stvarati međunarodnu mrežu suradnika s kojima će u budućnosti razmjenjivati pozitivne prakse. Stečeno znanje će prenijeti ostalim odgojiteljicama u vrtiću kako bi u svim odgojno – obrazovnim skupinama došlo do unapređenja prakse vrtića. Prva mobilnost predviđena je već u ožujku – rekla je ravnateljica Marija Čupen Tomica.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Cilj je programa Erasmus+ poboljšanje kvalitete odgoja, poučavanja i učenja od predškolske do srednjoškolske razine obrazovanja u školama i vrtićima diljem Europe.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti