19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kampanja Budi mi prijatelj

ODLIČNA VIJEST Podravsko sunce na proljeće dobiva novo igralište, ravnateljica Popović: Novac nam je već uplaćen, a oprema naručena
O

Podsjetimo, sredstva su prikupljena zahvaljujući pozivima građana na humanitarni broj udruge RTL pomaže djeci 0606 9007, online donacijama kao i uplatama privatnih i pravnih osoba na žiro-račun udruge.

Ne propustite

U kampanji Budi mi prijatelj, udruge RTL pomaže djeci, a koja je trajala tijekom studenoga i prosinca protekle godine, prikupljeno je više od milijun i dvjesto tisuća kuna, piše portal Varaždinski.hr i time dokazuje da je Hrvatska ponovno pokazala da ima veliko srce.

Podsjetimo, u TV kampanji predstavljeni su projekti za koje su se primarno prikupljala sredstva, pa će se tako određenim uređajima te opremanjem prostorija pomoći Kliničkoj bolnici Merkur, Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj te kninskoj bolnici Hrvatski ponos.

Ono što je bitno za naš kraj i naš grad jest da su se prikupljala i sredstva kako bi se štićenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici izgradilo, odnosno opremilo vanjsko igralište kako bi i djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju konačno mogla uživati u igri kao i njihovi vršnjaci urednog razvoja. A taj novac je i prikupljen.

– Udruga RTL pomaže djeci uplatila je na naš račun 100 tisuća kuna, a kroz donacije i akcije koje su pokrenute od Udruge volontera Podravke PULS i Poduzetničkog inkubatora, odnosno po novom Entera prikupili smo još nešto manje od 30 tisuća kuna – rekla je Radmila Popović, ravnateljica centra Podravsko sunce. Radovi će početi s dolaskom ljepšeg vremena, a oprema, odnosno igrala su već naručena.

Podsjetimo, sredstva su prikupljena zahvaljujući pozivima građana na humanitarni broj udruge RTL pomaže djeci 0606 9007, online donacijama kao i uplatama privatnih i pravnih osoba na žiro-račun udruge. S obzirom na to da je prikupljena veća svota novca od one potrebne za realizaciju spomenutih projekata, dodatno će se realizirati još 20 projekata koji su zadovoljili uvjete natječaja udruge te su odabrani od strane Nadzornog odbora udruge.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×