Sve je dozvoljeno

ODLUKA STOŽERA Ukinuta zabrana rada blagdanima i praznicima

Napominju da se i dalje treba pridržavati svih preporuka.

14:12h
0
Ilustracija // twenty20

Nacionalni stožer civilne zaštite danas je donio nekoliko novih odluka, a između ostaloga ukinuli su zabranu rada blagdanima i neradnim danima.

– Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio tri odluke: Odluku o izmjeni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske, Odluku o načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 i Odluku o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 – objavili su iz Stožera.

Napominju da se i dalje treba pridržavati svih preporuka.

– Ovim odlukama produžen je postojeći režim prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske do 30. lipnja 2020. godine, omogućena je uspostava željezničkog i cestovnog međunarodnog javnog prometa uz pridržavanje preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te je za djelatnost trgovine ukinuta zabrana rada blagdanima i neradnim danima, što znači da je omogućeno uspostavljanje radnog vremena kao i prije proglašene epidemije bolesti COVID-19, ali i dalje uz obveznu primjenu protuepidemijskih mjera i pridržavanje svih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo – ističu iz Stožera.

čitam...