24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SAVEZ ALPE JADRAN

Odobreno je više tisuća eura za sedam projekata Koprivničko-križevačke županije
O

Na sjednici Saveza u ime županije bio je Vladimir Šadek.

Ne propustite

Ukupno 10600 eura odobreno je prijaviteljima projekata iz Koprivničko-križevačke županije od strane Saveza Alpe Jadran.

Prva ovogodišnja sjednica Upravnog odbora Saveza održana je jučer u Varaždinu. Na njoj je u ime županije prisustvovao viši savjetnik-specijalist za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek. Među ostalim, izneseno je izvješće o radu, a dodijeljena su i sredstva prijaviteljima na ovogodišnji natječaj Saveza za sufinanciranje projekata.

U pitanju su sljedeći projekti Koprivničko-križevačke županije: Kviz Europa moja domovina (Područna škola Bakovčica), Pčelarstvo i turizam u regiji Alpe Jadran (Klaster pčelara Podravina), Susret dječjih folklornih grupa U bakinom krilu (Folklorni ansambl Koprivnica), Koprivnički dani kulturne baštine i folklorni festival Iz bakine škrinje (Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije), Zlatna vina Alpe Adria 2019. (Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije), Podravina kroz okuse, boje i zvukove (Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice) i Renesansni festival (Turistička zajednica grada Koprivnice).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencija

Nema odmora za vatrogasce, zapalila se klijet kraj Đurđevca, spašavali su što se moglo

Đurđevački vatrogasci danas imaju pune ruke posla, idu s intervencije na intervenciju. Kao što smo pisali, gasili su plovni bager...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×