22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice
O

Ne propustite

081111-utrka-grada-mPod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Obrtničke škole u nedjelju je na Zrinskom trgu održana 30. međunarodna utrka Grada Koprivnice.

U trinaest održanih utrka natjecatelji iz Mađarske Hrvatske i Slovenije, podijeljeni u šesnaest starosnih kategorija, trčali su kružnu stazu Gradskim ulicama i parkom, a start i cilj utrke nalazio se na Zrinskom trgu.

Prema podacima Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, utrku je uspješno završilo 682 natjecatelja, a prva tri plasirana natjecatelja u svakoj uzrasnoj kategoriji primila su medalje i priznanja. U kategoriji seniora i seniorki pored priznanja i medalja dodijeljene su i  novčane nagrade u ukupnom iznosu od 10 500,oo kuna. Kod seniora, prvo mjesto je osvojio mađarski atletičar Benedek Zsolt ispred drugoplasiranog Zorana Žilića i trećeplasiranog mađarskog atletičara Beloa Horvath. Kod seniorki prvo mjesto osvojila je Lisa Stublić ispred drugoplasirane mađarske atletičarke Livie Toth i trećeplasirane Valentine Belović.

Od koprivničkih natjecatelja koji su nastupili na jubilarnoj 30. utrci Grada Koprivnice valja istaknuti rezultate Lea Nemec koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora, Brune Bogojevića koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji dječaka 1998. godišta i prvo mjesto Gorana Gregureca u kategoriji veterana. U kategoriji veterana, treće mjesto osvojio je koprivnički natjecatelj Zvonko Vrhovski, a u kategoriji predškolskog uzrasta za dječake drugo mjesto osvojio je Dino Bali ispred trećeplasiranog Borne Švaco. U kategoriji predškolskog uzrasta za djevojčice prvo mjesto pripalo je koprivničkoj natjecateljici Hani Švelec ispred trećeplasirane sugrađanke Rajne Jurenec.

Bilten rezultata – 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice (PDF, 294kb)

Galerija fotografija

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svega ima!

FOTO Tradicionalni sajmeni dan u Đurđevcu privukao mnoštvo kupaca i prodavatelja: “Tri stvari jedan euro, biraj!”

Đurđevcom je danas u prijepodnevnim satima odzvanjao zvuk cjenkanja, ali i ekskluzivnih ponuda kao što su "biraj, tri za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×