Održana 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice

08:53h
0
utrka grada

081111-utrka-grada-mPod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Obrtničke škole u nedjelju je na Zrinskom trgu održana 30. međunarodna utrka Grada Koprivnice.

U trinaest održanih utrka natjecatelji iz Mađarske Hrvatske i Slovenije, podijeljeni u šesnaest starosnih kategorija, trčali su kružnu stazu Gradskim ulicama i parkom, a start i cilj utrke nalazio se na Zrinskom trgu.

Prema podacima Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, utrku je uspješno završilo 682 natjecatelja, a prva tri plasirana natjecatelja u svakoj uzrasnoj kategoriji primila su medalje i priznanja. U kategoriji seniora i seniorki pored priznanja i medalja dodijeljene su i  novčane nagrade u ukupnom iznosu od 10 500,oo kuna. Kod seniora, prvo mjesto je osvojio mađarski atletičar Benedek Zsolt ispred drugoplasiranog Zorana Žilića i trećeplasiranog mađarskog atletičara Beloa Horvath. Kod seniorki prvo mjesto osvojila je Lisa Stublić ispred drugoplasirane mađarske atletičarke Livie Toth i trećeplasirane Valentine Belović.

Od koprivničkih natjecatelja koji su nastupili na jubilarnoj 30. utrci Grada Koprivnice valja istaknuti rezultate Lea Nemec koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora, Brune Bogojevića koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji dječaka 1998. godišta i prvo mjesto Gorana Gregureca u kategoriji veterana. U kategoriji veterana, treće mjesto osvojio je koprivnički natjecatelj Zvonko Vrhovski, a u kategoriji predškolskog uzrasta za dječake drugo mjesto osvojio je Dino Bali ispred trećeplasiranog Borne Švaco. U kategoriji predškolskog uzrasta za djevojčice prvo mjesto pripalo je koprivničkoj natjecateljici Hani Švelec ispred trećeplasirane sugrađanke Rajne Jurenec.

Bilten rezultata – 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice (PDF, 294kb)

Galerija fotografija