20.4 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice
O

Ne propustite

081111-utrka-grada-mPod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Obrtničke škole u nedjelju je na Zrinskom trgu održana 30. međunarodna utrka Grada Koprivnice.

U trinaest održanih utrka natjecatelji iz Mađarske Hrvatske i Slovenije, podijeljeni u šesnaest starosnih kategorija, trčali su kružnu stazu Gradskim ulicama i parkom, a start i cilj utrke nalazio se na Zrinskom trgu.

Prema podacima Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, utrku je uspješno završilo 682 natjecatelja, a prva tri plasirana natjecatelja u svakoj uzrasnoj kategoriji primila su medalje i priznanja. U kategoriji seniora i seniorki pored priznanja i medalja dodijeljene su i  novčane nagrade u ukupnom iznosu od 10 500,oo kuna. Kod seniora, prvo mjesto je osvojio mađarski atletičar Benedek Zsolt ispred drugoplasiranog Zorana Žilića i trećeplasiranog mađarskog atletičara Beloa Horvath. Kod seniorki prvo mjesto osvojila je Lisa Stublić ispred drugoplasirane mađarske atletičarke Livie Toth i trećeplasirane Valentine Belović.

Od koprivničkih natjecatelja koji su nastupili na jubilarnoj 30. utrci Grada Koprivnice valja istaknuti rezultate Lea Nemec koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora, Brune Bogojevića koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji dječaka 1998. godišta i prvo mjesto Gorana Gregureca u kategoriji veterana. U kategoriji veterana, treće mjesto osvojio je koprivnički natjecatelj Zvonko Vrhovski, a u kategoriji predškolskog uzrasta za dječake drugo mjesto osvojio je Dino Bali ispred trećeplasiranog Borne Švaco. U kategoriji predškolskog uzrasta za djevojčice prvo mjesto pripalo je koprivničkoj natjecateljici Hani Švelec ispred trećeplasirane sugrađanke Rajne Jurenec.

Bilten rezultata – 30. Međunarodna utrka Grada Koprivnice (PDF, 294kb)

Galerija fotografija

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

staro za novo

Grad se zadužuje za 2,25 milijuna eura kako bi riješili problem koji uvelike opterećuje proračun. Promjene bi se vidjele već do kraja godine, evo...

Nakon poduže stanke, koprivnički vijećnici u ponedjeljak će se naći na tek drugoj sjednici u ovoj godini, a jedna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti