Održano drugo kolo streljačke lige Kc-Kž županije i finale kupa Hrvatske

07:36h
0
2 kolo seniori

U Križevcima održano je drugo kolo streljačke lige Koprivničko-križevačke županije za sezonu 2010. godine.

U konkurenciji kadetskih ekipa S.Š.K.-Podravka-1 zauzela je drugo mjesto sa 534 krugova koliko je imala i prvoplasirana ekipa SK-Križevci-1252, a o prvaku drugoga kola odlučivale su zadnje serije natjecatelja. Za kadetsku ekipu S.Š.K. Podravka-1 nastupili su , Ivana Babić 184 kruga, Luka Harambašić 175 krugova i David Strmečki 175 krugova. S.Š.K.-Podravka-2 zauzela je treće mjesto sa otpucanim 509 krugova, Ivan Kaić 173 kruga, Dominik Dražilović 172 kruga i Tomislav Glavica 164 kruga. U pojedinačnom plasmanu kadeta nakon drugoga kola vodi Ivana Babić sa 365 krugova, trećeplasirani je Luka Harambašić sa 351 krugom, a David Strmečki zauzima četvrto mjesto sa 346 krugova. Nakon drugoga kola u konkurenciji kadetskih ekipa vodi S.Š.K.-Podravka-1 sa 1062 kruga, a druga ekipa Podravke nalazi se na četvrtom mjestu sa 1010 krugova i samo dva kruga zaostatka za trećeplasiranima.

U pojedinačnom plasmanu juniora u drugom kolu lige Nikola Mehke sa 188 krugova zauzeo je drugo mjesto, Tomislav Harambašić sa 185 krugova četvrto mjesto i Hrvoje Verbić peto mjesto sa 185 otpucanih krugova. Juiorska ekipa S.Š.K. Podravka i u ovom kolu lige uvjerljivo je osvojila prvo mjesto, a i u generalnom plasmanu lige nakon drugog kola uvjerljivo vodi sa 1115 otpucanih krugova. U Pojedinačnom plasmanu lige nakon drugoga kola Nikola Mehkek nalazi se na drugom mjestu sa 375 krugova koliko ima i prvoplasirani, Hrvoje Verbić zauzima treće mjesto sa 371 krugom, Boris Draganić sa 367 krugova četvrto mjesto, a Tomislav Harambašić sa 357 krugova zauzima šesto mjesto.

U konkurenciji seniora u drugom kolu lige najbolji rezultat otpucao je mario Kos postigavši 187 krugova, drugo mjesto zauzeo je Alen Golubić sa 186 otpucanih krugova, a peto mjesto sa 179 otpucanih krugova osvojio je Hrvoje Vladušić. Nakon drugoga kola lige u vodstvu je Alen golubić sa 370 krugova, drugo mjesto zauzima Mario Kos sa 366 krugova, a četvrto mjesto sa 363 otpucana kruga zauzima Hrvoje Vladušić. Najbolji seniorski ekipni rezultat drugoga kola lige postigla je prva ekipa Podravke otpucavši 552 kruga , a druga ekipa Podravke zauzela je treće mjesto sa 510 otpucanih krugova. U ekipnom plasmanu seniorskih ekipa nakon drugoga kola u vodstvu se sa 1102 kruga nalazi prva ekipa Podravke, a druga ekipa Podravke sa 1026 krugova zauzima treće mjesto.

 

Finale kupa Hrvatske

Ivana Babić - najperspektivnija kadetkinja HrvatskeNa finalu kupa Hrvatske u gađanju standard zračnim oružjem održanom na streljani u Solinu Ivana Babić nastupila je u konkurenciji eniorki u disciplini standard zračna puška. Iako još uvijek kadetkinja Ivana Babić i na ovom natjecanju svojim odličnim nastupom i rezultatom od 387 krugova zauzela odlično deseto mjesto, a samo dva kruga nedostajala su za ulazak u finalno gađanje najboljih osam hrvatskih seniorki.

Ovim nastupom i ostvarenim plasmanom Ivana Babić opravdala je status jedne od najperspektivnijih kadetkinja hrvatske.

čitam...
Loading...