Održan 3. festival Parkfest

09:01h
0
Manifestacija je održana treću godinu zaredom

Organizatori su zadovoljni odazivom udruga


Edukativno-zabavni festival Parkfest, u organizaciji Savjeta mladih grada Koprivnice, održan je treći put u središnjem koprivničkom parku.

Cilj je festivala bio okupiti na jednom mjestu predstavnike mladih, institucija i same korisnike programa namijenjenih mladima, razmijeniti iskustva o svome radu te javnosti predstaviti svoje djelovanje.

Ove su godine edukativne radionice bile u znaku ulaska Hrvatske u Europsku uniju, pa su tako posjetitelji mogli čuti nešto više od udruzi UZOR i njenom programu JAKO, Zadruzi Humana Nova, o poslovnoj suradnji sa zemljama Europske unije, o EU formatu životopisa te iskustva studenata koji se školuju u drugim zemljama u sklopu programa Erasmus.

Od udruga, predstavili su se Izviđački odred Bijeli javor, Kopriva, MAK, Argus, CIRIS, Likovno kreativni centar Koprivnica, Umjetnička škola Fortunat Pintarić te mnogi drugi.

– Zadovoljni smo odazivom udruga, no posjetitelja je moglo biti i više. Pretpostavljamo da su se odazvali u manjem broju zbog lošeg vremena – doznajemo od Andree Juraja, potpredsjednice Savjeta mladih.

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=m7ezcp-gqq8 type=youtube}

čitam...