17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan sastanak koordinacije predstavnika turističkih zajednica
O

Ne propustite

Jučer, 5. veljače, održan je sastanak koordinacije predstavnika turističkih zajednica kojeg je vodio predsjednik županijske turističke zajednice župan Darko Koren.

Jedna od glavnih tema bila je sufinanciranje dolazaka turista u Koprivničko-križevačku županiju. Županijska turistička zajednica osigurala je financijska sredstva u financijskom planu za 2015. godinu upravo za ovu namjenu.

Svi prisutni pozdravili su ovu inicijativu i složili se sa prijedlogom pravilnika koji će još biti raspravljen sa predstavnicima putničkih agencija s područja Koprivničko-križevačke županije, nakon čega će biti upućen na usvajanje Turističkom vijeću. Osim ovog pravilnika, raspravljalo se o javnim pozivima koje je raspisala Hrvatska turistička zajednica, te o budućoj zajedničkoj suradnji.

Prisutni su također upoznati sa inicijativom za osnivanjem još dvije turističke zajednice područja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×