4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan sastanak Radne grupe Koordinacije djelatnika zaštite i spašavanja
O

Ne propustite

U prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak Radne grupe Koordinacije djelatnika zaštite i spašavanja. Radna grupa se sastala kako bi se dogovorile pojedinosti oko organizacije 7. Koordinacije djelatnika zaštite i spašavanja iz cijele Hrvatske, koja će se održati 13. i 14. listopada u Koprivnici.

Prisutnim članovima Radne grupe na samom se početku obratio zamjenik župana i načelnik Stožera zaštite i spašavanja Ivan Pal, te se osvrnuo na posljednju nacionalnu Koordinaciju koja je u svibnju ove godine održana u Dubrovniku. Tada je održana velika pokazna vježba s uključenih pedesetak osoba i petnaest vozila, a slična vježba bi se prilikom sljedeće Koordinacije trebala održati i u Koprivnici. Zamjenik župana je kazao da je uvjeren kako će i koprivnička vježba biti uspješna, te pokazati spremnost Civilne zaštite u slučaju havarije.

Nakon što je održana prezentacija o samoj vježbi, Radna grupa je obišla i teren na kojem se pokazna vježba planira, a to je krug Opće bolnice „Tomislav Bardek“ u Koprivnici. rečeno je da će u vježbi sudjelovati sve institucije koje su i inače uključene u hitne i nepredvidljive akcije: vatrogasci, policija, zdravstveni djelatnici, te djelatnici zaštite i spašavanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×