14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan Zeleni dan Carlsberga Croatia
O

Ne propustite

Zaposlenici Carlsberga Croatia proslavili rođendan pivovare akcijom čišćenja rekreativne staze Crna gora u Koprivnici. Povodom obilježavanja četrnaestog rođendana nove koprivničke pivovare, zaposlenici Carlsberga Croatia jučer su čistili i uređivali šumsku rekreativnu stazu Crna gora u Koprivnici. Riječ je o jednoj u nizu zelenih akcija u okviru programa zaštite okoliša koje Carlsberg Croatia već tradicionalno organizira povodom obilježavanja Zelenog dana i rođendana pivovare.

Svjesna važnosti očuvanja okoliša, Carlsberg Croatia u svakodnevnom poslovanju posebno je usmjerena na zelene inicijative i procese koji štite okoliš i prirodne resurse. Pozivu na akciju čišćenja zaposlenici su se rado odazvali čime su pokazali brigu za okoliš i potrebe zajednice u kojoj žive i rade što je neizostavan dio društveno odgovornog poslovanja kompanije. Dugoročno ulaganje pivovare u eko projekte prepoznaje i lokalna zajednica koja je Plaketu Grada Koprivnice ove godine dodijelila Carlsbergu Croatia za sveukupni doprinos zaštiti okoliša i razvoju društveno odgovornog poslovanja.

Zeleni dan Carlsberga CroatiaOvu eko inicijativu pozdravili su i  predstavnici Grada Koprivnice – dogradonačelnica Vesna Željeľnjak, Maja Ištvan Krapinec iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Helena Hečimović, Melita Samoborec i Ernest Forjan ispred Gradskog vijeća te Josip Pobi iz GKP Komunalac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užasni prizori

FOTO Stravična prometna nesreća u susjedstvu, život izgubila jedna osoba

Sinoć, oko 23 sata, u Sajmišnoj ulici kod podvožnjaka u Čakovcu došlo je do teške prometne nesreće. Naime, prilikom pretjecanja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti