6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana Božićna radionica u suradnji Hartmanna i Dječjeg doma Svitanje
O

Ne propustite

U Dječjem domu Svitanje jučer je organizirana zajednička Božićna radionica za djecu korisnike doma. Hartmann i dječji dom Svitanje surađuju već duži niz godina u organiziranju  kreativnih radionica. Ove godine u sklopu kreativne radionice, voditeljica Gordana Špoljar Andrašić i djelatnici Hartmanna zajednički su izradili veliku i raskošnu Božićnu jelku od zelenih podložaka za jaja koje je darovao Hartmann.

– Ideju za organizaciju ovakve radionice dobili smo na internetu. Nakon dovršetka izrade Božićne jelke,  mi ćemo otkupiti bor kako bi djeca dobila poklone – rekao je Marko Štefan, pomoćnik direktora za marketing.

Trud djece uložen u izradu Božićne jelke od podložaka za jaja, Hartmann će nagraditi novčanom donacijom koja će pomoći djelatnicima doma Svitanje. Oni će djeci omogućiti što ugodnije Božićne i novogodišnje blagdane, a velika jelka će krasiti poslovni prostor Hartmanna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Državna cesta broj 10

KAOS Pet minuta nakon prometne na brzoj cesti dogodio se i lančani sudar, vozač prebrzo jurio

Nakon prve prometne nesreće na državnoj cesti broj 10 došlo je do još jedne prometne nesreće s materijalnom štetom....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×