16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana debata učenika osnovnih i srednjih škola
O

Ne propustite

Koordinacijski odbor za vođenje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece” povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja 2014. godine, organizirao je debatu učenika osnovnih i srednjih škola s područja Grada Koprivnice na temu „Uključenost roditelja u život djece”.

Učenici osnovnih škola bili su raspoređeni u afirmacijsku grupu s tezom „Važne odluke donose roditelji” i negacijsku s tezom „Sami znamo što je najbolje za nas”, dok su  učenici Gimnazije, Srednje i Obrtničke škole biti suci i moderatori.

Gosti debate bili su Sanja Kos-Bojanić i Antonio Grgić kao osobe iz javnog života lokalne sredine sudjelujući iz perspektive roditelja djece dobi ciljane skupine.

Tijekom čitavog trajanja debate obje strane, i negacijska i afirmacijska, iznenadile su zrelošću svog razmišljanja, odličnom pripremljenošću te korektnim apliciranjem prema stavovima suprotne ekipe.

Svoje oduševljenje izrazili su i gosti osvrnuvši se na razmišljanje djece i iznijevši svoje osobne primjere kao roditelja.

Nakon jednosatne rasprave odluka sudaca o pobjedniku pripala je negacijskoj skupini. U završnoj riječi suci su istaknuli kako je odluku o pobjednicu bilo teško donijeti  s obzirom na dobro argumentirane stavove obje ekipe.

Sve prisutne pozdravila je gradonačelnica Grada Koprivnice Vesna Želježnjak.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×