17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mini dnevni red

Održana hitna sjednica Gradskog vijeća
O

Ne propustite

Danas je održana hitna sjednica Gradskog vijeća u Križevcima kako bi se riješio zahtjev Hrvatskih željeznica vezan uz gradnju nadvožnjaka za Lemeš i poslovnu zonu Gornji Čret.

Pročelnik Upravnog odjela za stambeno komunalne djelatnosti Anđelko Nervo objasnio je vijećnicima kako je projekt gradnje drugog željezničkog kolosijeka prioritet te predložio da se pravo vlasništva prenese na HŽ Infrastrukturu d.o.o. radi rješavanja imovinsko pravnih odnosa.

Postavljen je uvjet da se nakon izgradnje, nekretnine vrate u vlasništvo Grada. Većina vijećnika izglasala je takav prijedlog, a jedino je Marijan Vuković (HSS) bio suzdržan.

Iz gradske uprave poručuju kako su sada stvoreni preduvjeti izgradnje pristupne ceste od Majurca do ulaska na brzu cestu Križevci-Gradec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Superfoodchef AI

Podravka s agencijama i Infobipom briljira: Prvi AI asistent u kuhinji osvojio dvije prestižne nagrade u Danskoj

Podravka je, pohvalil se kompanija, u danskom Kopenhagenu osvojila dvije vrijedne nagrade za svoj projekt Superfoodchef-AI. To je prvi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×