24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana izvještajna skupština županijskog Športsko ribolovnog saveza
O

Ne propustite

U Koprivnici je održana izvještajna skupština Športsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije na kojoj su prisustvovali izaslanici svih ribičkih klubova koji predstavljaju gotovo 3000 sportskih ribiča.

Izvješće o radu u 2014. godini podnio je predsjednik Ivan Petak koji je posebno naglasio doprinos saveza organizaciji natjecanja 3. zone u sportskom ribolovu koje je okupilo najbolje ribiče Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije.

Organiziran je i Međužupanijski šaranski kup s predstavnicima Bjelovarsko-bilogorske županije na kojem su pobijedili šaranaši ŠRK Križevci.

Naglasio je suradnju sa Koprivničko-križevačkom županijom, posebno s Turističkom zajednicom županije na sajmu lova i ribolova u Varaždinu gdje je prezentirana ponuda koja se odnosi na sportski ribolov na našim jezerima, te rijekama Dravi i Muri.

Osim organizacije Županijskih liga u svim disciplinama savez je organizirao i polaganje ispita za ribiče te je 2014. godine isti položilo 177 ribiča.

U planu za 2015. godinu uz organizaciju natjecanja posebno mjesto zauzima aktivnost za definitivno rješavanje natjecateljske staze za velika natjecanja na kojoj će se održati Slet kadeta Hrvatske, a moguće i natjecanja u sklopu igara mladih „Alpe Adria” kojima je 2016. g. domaćin Koprivničko-križevačka županija.

Županijski savez 2015. godine obilježava 20. godina rada i djelovanja te je u tijeku i priprema materijala za izradu prigodne monografije.

Na skupštini su prihvaćena sva izvješća i plan rada za 2015. godinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druženje u Ljubljani

FOTO Županijski knjižničari sudjelovali na festivalu bibliobusa u Ljubljani

U Ljubljani je održano 22. međunarodno stručno savjetovanje pokretnih knjižnica i festival bibliobusa. Na ovom događanju sudjelovali su putujući knjižničari...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×