Održana konstituirajuća sjednica Odbora Organizacije mladih HSS-a

13:25h
0

U stranačkim prostorijama u Koprivnici, u srijedu je održana konstituirajuća sjednica Odbora Organizacije mladih HSS-a Koprivničko-križevačke županije. Na prvoj sjednici Županijskog odbora, mladi HSS-ovci raspravljali su i o pripremama i smjernicama za naredni rad postojećih organizacija mladih, ali i o osnivanju novih organizacija na području naše Županije.

 

Predsjednica županijske Organizacije mladih HSS-a Ana Mušlek osvrnula se na broj postojećih organizacija mladih i utvrdila da to nije i konačan broj. Županijska organizacija trenutno broji 15 organizacija mladih. Naglasila je važnost osnivanja novih organizacija mladih, posebice u onim općinama gdje HSS obnaša vlast ili gdje sudjeluje u vlasti. 

Organizacija mladih HSS-a zadala si je ciljeve koje će pokušati ostvariti u narednom periodu. Zalagat će se za promicanje prava mladih, te će ih informirati o sadržajima koji se za njih nudi.

Mladi HSS- ovci zaključili su da je potrebno poraditi na jačanju organizacija na terenu, na povećanju broja članova, te na oblikovanju vizualnog identiteta u javnosti.

čitam...