24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana prva edukacija za novi ISGE sustav
O

Ne propustite

U ponedjeljak je održana prva edukacija za novi ISGE ( informacijski sustav za gospodarenje energijom) sustav koji se implementira u Gradu Koprivnici. ISGE sustav je dio SGE ( sustavno gospodarenje energijom ) projekta, pokrenut od strane Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP Hrvatska ). 

Cilj projekta je sustavno praćenje potrošnje energenata i vode u svim javnim ustanovama, što je i zakonska obaveza svih velikih potrošača, propisana zakonom o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji ( ZUKE ). 

ISGE je online aplikacija koja omogućuje svojim korisnicima da unose podatke o potrošnji energenata i vode, te da na temelju analize koju ponudi sustav izvuku zaključke o energetskoj bilanci svojih objekata. 

Prva faza projekta traje do završetka kolovoza, a uključuje osposobljavanje gradskih ustanova i poduzeća da samostalno prate i upisuju podatke u ISGE sustav dok bi se u drugoj fazi obuhvatile obrazovne ustanove.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi trener

Bivši Vatreni i legenda Rijeke preuzeo klupu križevačkog Radnika: Ne želim dovesti igrače koji će iskorištavati klub, već one koji žele raditi

Damir Milinović novi je trener Radnika Križevci, obznanjeno je to jučer na konferenciji za medije. Kako su iz kluba poručili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×