16.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Integrativan Ludbreg

Održana radionica komunikacijskih vještina i rješavanja sukoba
O

Aktivnosti obuhvaćaju upoznavanje s komunikacijskim vještinama i tehnikama za učinkovito održavanje dobre komunikacije u poslu i svakodnevnom životu, razvijanja vještina rješavanja sukoba kao i usvajanje prezentacijskih vještina.

Ne propustite

U sklopu projekta Integrativan Ludbreg u Međugeneracijskom centru održana je prva u nizu radionica iz Komunikacijskih vještina.

Time je započela provedba aktivnosti po projektu koje obuhvaćaju upoznavanje s komunikacijskim vještinama i tehnikama za učinkovito održavanje dobre komunikacije u poslu i svakodnevnom životu, razvijanja vještina rješavanja sukoba kao i usvajanje prezentacijskih vještina te vještina suradnje i sudjelovanja u timskom radu.

–  Primjena ovih radionica bit će korisna svima pa tako i meni koji se pojavljujem u ulozi predavača i sigurno ću, zajedno s polaznicima, ono o čemu ovdje pokušavamo naučiti, isprobati i u praksi odnosno svakodnevnom životu. Naglasak će biti na tome da sve komunikacije imaju neke svoje principe i postulate koji vrijede svugdje – rekao je predavač Aleksandar Horvat.

Pojasnio je kako je komunikacija kao proces razmjene poruka uvijek ista, a sadržaj i emotivna komponenta druga su priča.

Prvo predavanje bilo je uvodno, a predavač je izrazio zadovoljstvo brojem ljudi i strukturom polaznika te pozitivnim reakcijama.

– U nastavku će biti malo manje pričanja s moje strane, a više od strane polaznika. Pokušat ćemo kroz  živopisne primjere, možda iz vlastitog života, analizirati neke situacije i iz njih izvući ona osnovna načela i principe. Također, pokušat ćemo analizirati neke situacije koje su se već događale te zašto se to dogodilo i je li se moglo drugačije postupiti – pojasnio je Horvat.

Predavanje je održao Aleksandar Horvat // Foto: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×