10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana redovna godišnja Skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije
O

Ne propustite

Redovna izborna godišnja skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije održana je u utorak, 25. kolovoza u ugostiteljskom objektu Zrinski. Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Udruge Slavko Kuzmić i podnio Izvještaj o radu Udruge u 2014. godini i Izvještaj o financijskom poslovanju Udruge u 2014. godini koji su jednoglasno prihvaćeni. Potom je prezentirao Prijedlog plana i programa rada Udruge za 2015. godinu i Prijedlog plana prihoda i rashoda za 2015. godinu koji su također jednoglasno usvojeni.

Skupštini je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala Vesna Peršić Kovač, viša savjetnica za kulturu, udruge, nacionalne manjine i sport koja je naglasila uspješnu suradnju sa Udrugom i čestitala na ostvarenim rezultatima te poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

S obzirom da je riječ o izbornoj skupštini, članovi su jednoglasno prihvatili predložene kandidate za tijela upravljanja i to: za predsjednika Udruge Slavko Kuzmić, za dopredsjednika Ševka Bajgorića, Tajnica Ana Krček, te ostali članovi Upravnog odbora: Božidar Bartolec, Mirko Jagušić, Dejan Domitrović, Miljenko Sinjeri, Josip Jagušić, Stjepan Bačić, Ljubica Cader i Mirko Gregurec. Nadzorni odbor: Ljubica Odobašić, Nino Štubljak, Matija Pavo, te zamjenici Nadzornog odbora: Dražen Mustač, Ančica Sinjeri i Dejan Nasipak. Stegovna komisija: Katarina Ratković, Mirko Cmrk, Maja Vrabec te zamjenici članova stegovne komisije Danijel Jakopanec, Milan Rupa i Mladen Mršić. Na prijedlog predsjednika, Skupština je jednoglasno donijela odluku o imenovanju likvidatora Udruge, Vladu Goršanića.

Članovima Skupštine predstavljen je novi Statut županijske Udruge te njegove izmjene i dopune Statuta koji je jednoglasno prihvaćen. Na prijedlog predsjednika, Skupština je donijela i odluku da se sjedište Udruge mijenja iz dosadašnje adrese Koprivnica, Hercegovačka bb u Koprivnica, Hercegovačka 1.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

giveaway

Znamo čiji će mališani uživati na velikom i kino napuhancu EvaTeo zone zabave

Oduševljenje i zabava su naša specijalnost, a EvaTeo zona zabave je vaša nova destinacija u Koprivnici za sve vrste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×